Welkom

Hallo allemaal,


Mijn naam is Joanneke Rutgers, geboren in 1988 en woonachtig in Aalten.


Met kinderen werken heb ik altijd al leuk gevonden, zo ging ik altijd al bij buren en kennissen oppassen.


Begin 2005 ben ik begonnen met de opleiding helpende welzijn niveau 2 deze opleiding heb ik 2 jaar gevolgd en in 2007 mijn diploma van behaald. Na de opleiding helpende welzijn ben ik begonnen met mijn opleiding  pedagogisch medewerker niveau 3. Deze opleiding heb ik 3 jaar gevolgd en in 2010 mijn diploma behaald. In de tussentijd dat ik naar school ging heb ik ook bij gezinnen op kinderen gepast en veel geleerd op mijn stageplekken.


Toen ik in 2010 mijn diploma heb gehaald ben ik 4 jaar werkzaam geweest in verschillende kinderdagverblijven en op de buitenschoolse opvang, ik heb daar gewerkt als invalkracht. Omdat ik invalkracht was kwam ik op veel verschillende locaties en hierdoor heb ik veel geleerd omdat het per locatie wel verschillend is hoe er gewerkt word. Ik heb altijd met plezier op de kinderdagverblijven en bso gewerkt.


In 2014 heb ik mijn kinder-EHBO gehaald en toen  ben ik begonnen als gastouder omdat ik toch graag met kinderen wil werken. Ik vind het erg leuk om met de kinderen knutselactiviteiten te gaan doen of gewoon lekker buiten te spelen.


Ik ben een rustig persoon en heb veel geduld met kinderen, in mijn vrije tijd ben ik graag creatief bezig met stof, vilt en vazen schilderen. Cakejes of een mooi taart bakken en deze dan mooi versieren met fondant of marsepein vind ik erg leuk om te doen. Dit zijn dingen die ik erg graag doe omdat je dan lekker bezig kunt zijn en van dingen iets moois kunt maken.


Deze zaken kan ik ook mooi meenemen in mijn werk als gastouder. Gezellig met de kinderen bakken of een mooi knutselwerkje maken.